Med en stor passion för mode och modeaccessoarer, att hjälpa andra människor och att göra ett avtryck skapade mor- och dotterduon Lena och Johanna Westerdahl 7EAST (seveneast). Till en början med fokus på att bli ett väletablerat varumärke bland landets klädbutiker men som nu tar en stor plats även online och utanför Sveriges gränser. 

Mycket av inspirationen till kollektionerna hittas runt om i världen, men även i Sverige, i naturen, på stan, tillsammans. Designprocessen äger rum i Halmstad med havet och naturen nära. Det är även här huvudkontoret, hjärtat till varumärket finns.

NAMNET 

SEVEN kommer från siffran 7, ett mystiskt tal som syftar till den ständiga förvandlingen som bland annat finns i den sjunde vågen eller kroppens sju chakras. EAST symboliserar Fjärran Östern som fascinerarar med sin kultur och sina seder, den österländska läran är något som Johanna och Lena har som gemensamt intresse.

Idag finns 7EAST hos över 300 återförsäljare i Sverige, Norge, Danmark och Schweiz. Vi är så stolta över vår resa och vi laddar för att ta oss vidare och fortsätta att växa som varumärke. För oss är kvalitet och god service det viktigaste. Följ gärna vår resa i sociala medier @seveneast. Har du några frågor är du varmt välkommen att skriva till oss info@seveneast.se.

Kramar,

Lena och Johanna