Pre Summer POP-UP SHOP

Hej alla skönhets- och stilälskare!

Vi är så glada att välkomna er till vår Pop-up butik i Skönhetssalongen Visage på Lästmakargatan 6 i hjärtat av Stockholm. Från den 13 maj till den 13 juli har ni en unik möjlighet att uppleva en värld av skönhet och kreativitet med handplockade varumärken som verkligen sticker ut.

Möt oss från 7EAST - Johanna Westerdahl, en av våra grundare, kommer personligen att vara på plats för att dela med sig av sin passion för kreativ design och berätta historierna bakom varje smycke och accessoar. Våra produkter är mer än bara tillbehör; de är en hyllning till mod, kärlek och kreativitet, och vi ser fram emot att dela den upplevelsen tillsammans med er i vår butik. 

Utöver 7EAST kommer ni också att kunna utforska Turf’s veganska skor, Nest Factory's handsydda klänningar och kimonos, Ellen Dahlgren Perfumes unisexparfymer, Understatement’s underkläder och Alily’s pyjamaser. Varje märke har noggrant valts ut för att komplettera varandra och skapa en helhetsupplevelse som förgyller både vardag och fest.

Ta tillfället i akt att personligen möta oss och upptäcka hur de små sakerna kan förvandla både stil och sinnesstämning. Varmt välkomna till en sommar fylld med skönhet, stil och inspiration. Vi ser fram emot att träffa er!

Med värme och kreativitet, 7EAST och våra partners