Så använder du slipsen vid livets stora ögonblick

Vem sa att slipsar bara är för styrelserummet? Inte vi på 7EAST! En slips är en fantastisk spelare i garderobens lag, redo att springa ut på plan vid livets alla stora matchdagar. Oavsett om du är huvudpersonen på en studentdag, en stjärngäst på ett bröllop eller hjärtat på dansgolvet vid sommarfesten, har vi den perfekta slipsen för dig. Häng med när vi knyter ihop säcken kring hur du stylar din slips för varje tillfälle!

Vid Studenten

Kickstarta vuxenlivet med en splash av färg! Vår Halltorp slips i orange är som en festlig färgklick runt din hals – perfekt för en dag då allt handlar om att fira dig. Matcha den med en ljus kostym för en look som säger, "Hej världen, här kommer jag!"

På Bröllopet

Oavsett om du är dagens Romeo eller en hedersgäst, är en slips din hemliga vapendragare i stil. För ett elegant, nästan kungligt uttryck, svira vår Göta slips i champagne. Och som festlig gäst, varför inte satsa på vår Lyckorna slips i blå för att glida in med en självsäker och klassisk stil.

På Sommarfesten

Sommar, sol och ... slipsar? Absolut! En slips kan få även den mest avslappnade outfiten att se genomtänkt ut. Piffa upp din skjorta och blazer med vår Backa slips i grönt, perfekt för att bringa lite extra stil till festligheterna!

Tips för att bära slips på ett kul sätt

  • Läge, läge, läge: Anpassa din slips efter eventet. Dag eller natt? Formellt eller avslappnat? Valet är ditt!
  • Variera knuten: Prova olika knutar beroende på tillfälle och skjortans krage. En enkel fyra-i-hand funkar alltid, men varför inte testa en Windsor för extra piff? Se vår enkla tutorial här
  • Lek med tillbehör: En väl vald näsduk och några matchande armband kan verkligen sätta pricken över i:et.

 

Kom ihåg, en slips är inte bara en tygbit – den är din berättelse i färg och form. Hos 7EAST tror vi att varje slips du knyter är början på ett nytt äventyr. Låt ditt nästa stora ögonblick bli oförglömligt med en av våra slipsar.

Tack för att du väljer att resa genom livets fester med stil tillsammans med oss på 7EAST.

Shoppa Slipsar
Shoppa Flugor
Shoppa Näsdukar
Shoppa Herrarmband