Så stylar du säsongens vårtecken

Nu när ljuset återvänder och naturen vaknar till liv, blir smycken och accessoarer från 7EAST inte bara tillbehör, utan verktyg för att uttrycka inre förnyelse och kreativitet. Här har vi handplockat fem soliga favoriter och ger dig enkla tips på hur du kan styla dem för att skapa maximal vårkänsla. 

Välkommen till vår gemenskap!

Solstrålar runt din hals: Sunshine-halsbandet

Först ut är solen själv: Sunshine-halsbandet—som en hyllning till vårens ankomst med massor av sprakande färger. 

Den mångfärgade glädjespridaren kan bäras som ett statement-smycke tillsammans med en enkel vit T-shirt och jeans. För att ta glädjen till nästa nivå kan du välja att plocka upp någon av halsbandets färger med en knallig topp. Matcha med en jeansjacka för en enhetlig och trendig look.
 

Styling tips med sunshine-halsbandet
 
Tips! Testa att kombinera Sunshine-halsbandet med flera andra favorithalsband för en snygg layering.
 

Sol i varje steg: Chunky Gem-halsbandet i citrin

En knallig vårgarderob är inte för alla. Det neutrala Chunky Gem-halsbandet i ädelstenen citrin är perfekt för att addera intresse till din outfit utan färg. 

Styla med en krispig vit skjorta, neutral kavaj och byxor. Pricken över i:et blir ett par härliga boots—här med ormskinn—och Zeven sidensjal från 7EAST.

Stylingtips
 
Visste du förresten att Citrinen är nyckeln till överflöd? Den hjälper dig att uppnå alla typer av framgång: ekonomisk, känslomässig, personlig och yrkesmässig. Citrinen tar bort negativa tankar, och lättar upp stämningar—perfekt för dig som vill möta våren med mod!
 

Kärlekens uttryck: Love-halsbandet

Visst kan det vara lockande att plocka fram sommarkläderna redan nu? Vi tycker bestämt att det inte är för tidigt. Matcha en mönstrad kaftanklänning med ett par tuffa skinnbyxor så håller du värmen och får en oväntat intressant kombination på köpet. Plocka upp nyanserna i kaftanen med Love-halsbandet för ett lekfullt och vårigt uttryck.


Tips! Love-serien finns också som armband. Precis som halsbandet är det tillverkat av de exklusiva ädelstenarna jordgubbskvarts och rosenkvarts, två stenar som står för kärlek och livslust.

En färgkick med Tripple Tau-ringen i Peach

Sist ut har vi Trippel Tau-ringen i färgen Peach. En knallig sweatshirt och väska får plocka upp den röd-orangea och gröna färgen i ringen. Mer likt en tulpanbukett än såhär blir det inte!

 

Låt 7EASTs smycken inspirera dig att omfamna säsongens förändringar och uttrycka din unika stil med mod och kreativitet. Här har vi gett fyra förslag och hoppas att de kan inspirera dig—men givetvis finns det ett oändligt antal kombinationer färger och stilar att möta våren med. Bara din fantasi sätter gränserna!

Handla damhalsband
Handla ringar
Handla sidensjalar