Siffran 7

Vi får många frågor om namnet 7EAST och vad det kommer ifrån. Det finns en lång utläggning om varför namnet blev just 7EAST och eftersom den som sagt är lång så har vi delat upp det i två inlägg. Här kan du följa med på resan från början och vad siffran 7 har för betydelse för oss och varför den hamnade i vårt varumärkesnamn. 

Enligt numerologi är siffran sju ett mystiskt tal som skiljer sig från de andra talen. Siffran 7 är ett andligt tal som återfinns, inte bara inom numerologin, utan i hela världens gamla historier, religioner och myter. Siffran finns i kroppens sju chakran, i de sju dödssynderna, i den sjuarmade ljusstaken, i myten om den sjunde vågen som alltid är störst, i värdens sju underverk, i veckans 7 dagar, i regnbågens 7 färger, jag listan kan göras lång. Men en sak som vi fastnade för lite extra var just utifrån numerologin där siffran sju säger att du ska tro på dina egna förmågor att du kommer att bi vägledd i rätt riktning och att fatta rätt beslut. Bara där kändes det självklart att det var den siffran som vi ville ha med i vårt varumärkesnamn. 

Som du kanske förstått verkar världen överens om att siffran sju symboliserar andlighet och spiritualitet. Något som alltid legat oss varmt om hjärtat. Siffran sju symboliserar även lycka, vilket vi såklart vil både ha och sprida till alla som handlar av vårt varumärke.